ľudia
ľudia

Teambuildingové Aktivity v FM SLOVENSKÁ, s.r.o.

Spoločnosť FM SLOVENSKÁ, s.r.o. venuje zvláštnu pozornosť rozvoju a posilneniu tímovej spolupráce medzi zamestnancami. Uvedomujeme si, že posilnenie vzťahov medzi…

Na stránke October 6, 2023

Spoločnosť FM SLOVENSKÁ, s.r.o. venuje zvláštnu pozornosť rozvoju a posilneniu tímovej spolupráce medzi zamestnancami. Uvedomujeme si, že posilnenie vzťahov medzi oddeleniami má priamy dopad na celkovú atmosféru v spoločnosti a tvorbu príjemného pracovného prostredia.

Čo je teambuilding a prečo je dôležitý? Teambuilding predstavuje sériu zaujímavých motivačných aktivít zameraných na posilnenie dôvery otvorenosti a spolupráce v rámci pracovných tímov. Tu je niekoľko kľúčových dôvodov, prečo je teambuilding v našej firme podporovaný:

  • pozitívna energia: táto energia sa následne prenáša aj do pracovného prostredia
  • budovanie medziľudských vzťahov: vytváranie silných väzieb medzi členmi tímu
  • lepšie pochopenie kolegov: spoznanie sa navzájom aj mimo pracovného prostredia
  • zvýšená motivácia: investícia do zamestnancov zvyšuje ich motiváciu a oddanosť firme

Naše Skúsenosti s teambuildingom Naša prvá aktivita bola jazda na rafte dolu Váhom, kde sme zoskupili zamestnancov z rôznych oddelení, čo podporilo rôznorodosť. 

Nasledovalo neformálne stretnutie zamestnancov z výroby, ktorí si vybrali grilovačku v miestnej reštaurácii. Hanka, naša shiftleaderka, komentovala: “Bolo nádherné vidieť, ako sa zamestnanci bavili a komunikovali v neformálnom prostredí. Je to obrovský prínos pre rozvoj tímového ducha.”

Záver: Veríme, že investícia do teambuildingu je kľúčová pre úspech našej firmy. FM SLOVENSKÁ, s.r.o. je hrdá na to, že podporuje a posilňuje svoj tím prostredníctvom týchto aktivít a tešíme sa na ďalšie skvelé zážitky v budúcnosti.

Bol tento obsah zaujímavý, užitočný?