Inovácie
Inovácie

FM Logistic otvára svoju špičkovú riadiacu vežu ponúkajúcu optimalizovať operácie dodávateľského reťazca v Indii

Riadiaca veža dodávateľského reťazca poskytuje konsolidáciu, optimalizáciu a efektivitu – všetky predpoklady pre robustný dodávateľský reťazec.

Na stránke July 7, 2023

• Francúzsky poskytovateľ logistických služieb patrí medzi popredné zmluvné logistické spoločnosti v Indii, ktoré poskytujú služby hlavného poskytovateľa logistiky (LLP);

Riadiaca veža poskytuje služby dodávateľského reťazca založené na technológiách s komplexnou viditeľnosťou;

• Riadiaca veža ponúka reštrukturalizáciu dodávateľského reťazca, transformáciu a optimalizáciu prostredníctvom analýzy údajov, prestavby siete a automatizácie procesov.

• Jedna z 3 najlepších zmluvných logistických spoločností v Indii, FM Logistic rastie ročne o 25 %.

20. júna 2023: Francúzsky poskytovateľ zmluvnej logistiky, FM Logistic, v utorok slávnostne otvoril svoje prvé zariadenie riadiacej veže počas veľkého podujatia v Pune. Riadiaca veža je súčasťou stratégie FM na zlepšenie ponuky 4PL a LLP. Túto príležitosť ocenili Jean-Christophe Machet, CEO FM Logistic, Sebastien Maquet, CFO FM Logistic, Stéphane Descarpentries, Managing Director pre Áziu a strategické projekty, a Ajit Jangle, Managing Director  pre FM Logistic v Indii.

V Indii patrí FM Logistic medzi popredné zmluvné logistické spoločnosti, ktoré ponúkajú túto technologicky riadenú službu dodávateľského reťazca, ktorá jej zákazníkom umožní výrazne optimalizovať náklady na logistiku prostredníctvom mechanizmu zdieľania zisku FM. Prostredníctvom tejto novej ponuky bude FM Logistic poskytovať svojim zákazníkom po celej krajine centralizované služby dopravnej riadiacej veže, ktoré ponúkajú komplexný prehľad.

Riadiaca veža s podporou špecializovaného tímu odborníkov ponúka:

• Množstvo dopravných služieb od manažmentu objednávok, návrhu siete, simulácie dopravy až po manažment a sledovanie vozidiel

• Kompletnú automatizáciu procesov na zníženie duplicitného úsilia a využitie optimalizovaných zdrojov

• Platforma CT Integrated Logistics Platform umožňuje integráciu EDI / API s ERP zákazníka, ako aj systémom sledovania, aby sa zabezpečil bezproblémový prenos údajov a 100 % viditeľnosť

• Reportovanie výkonnosti v reálnom čase prostredníctvom panelov Business Intelligence

• V prípade potreby je prediktívna analýza kľúčovou vlastnosťou CT riešenia, ktorá pomáha pri rozhodovaní

Jean-Christophe Machet o tomto úspechu povedal: „V FM Logistic sme vždy ochotní prispôsobiť sa aktuálnym požiadavkám trhu. Pandémia COVID-19 potvrdila, že pre dodávateľské reťazce je nevyhnutné uspokojiť neustále sa meniace potreby podnikania. Naše nové riešenie riadiacej veže v Indii opätovne potvrdzuje náš záväzok pomáhať našim zákazníkom efektívne uspokojovať ich rastúce obchodné potreby tým, že ponúka spoločné riešenia umožňujúce udržateľnejšie a hospodárnejšie dodávateľské reťazce.” 

Novovymenovaný Managing Director FM Logistic v Indii, Ajit Jangle, dodal: „Je mi nesmiernym potešením slávnostne otvoriť naše nové zariadenie riadiacu vežu. Prostredníctvom tohto sofistikovaného digitálneho riešenia naďalej posilňujeme našu vedúcu pozíciu v Indii. Táto nová ponuka poskytuje konsolidáciu, optimalizáciu a efektivitu – všetky predpoklady pre robustný dodávateľský reťazec. V dnešnom nestálom podnikateľskom prostredí je nevyhnutné vybudovať a udržiavať robustné a odolné dodávateľské reťazce. Prostredníctvom tejto novej služby sme si istí, že zabezpečíme budúcu pripravenosť dodávateľských reťazcov našich zákazníkov a na oplátku ich potešíme. Prostredníctvom tohto riešenia založeného na technológiách efektívne umožníme našim zákazníkom rozšíriť ich podnikateľské obzory.“

Očakáva sa, že indický logistický sektor vzrastie z trhu 200 miliárd dolárov v roku 2020 na 320 miliárd dolárov v roku 2025. India, podporovaná indickou vládou na ďalšie posilnenie dodávateľských reťazcov zavedením národnej logistickej politiky v septembri 2022, naďalej priťahuje pozornosť ako hlavné logistické centrum v Ázii. Aby si indické dodávateľské reťazce udržali postavenie vedúceho centra, musia byť zamerané na zákazníka a vyžadujúce väčšie využívanie digitálnych technológií. V snahe o zviditeľnenie a väčšiu orientáciu na zákazníka viac spoločností implementovalo alebo zvažuje zavedenie riadiacej veže dodávateľského reťazca.

Riadiaca veža FM Logistic v Indii bola zriadená v jej sídle v Pune. Špecializovaný tím približne 100 odborníkov je zodpovedný za dohľad nad fungovaním tohto revolučného obchodného riešenia.

Bol tento obsah zaujímavý, užitočný?