ľudia
ľudia

Príchod Mikuláša v DD a DSS

Dňa 5.12.2022 pripravila FM LOGISTIC pre seniorov Domova dôchodcov a Domova sociálnych služieb pre dospelých príchod Mikuláša.

Na stránke December 20, 2022

Dňa 5.12.2022 pripravila FM LOGISTIC pre seniorov Domova dôchodcov a Domova sociálnych služieb pre dospelých príchod Mikuláša. Samozrejme, v rámci symbiózy dvoch generácií, nechýbali ani detičky z detského domova v Seredi. Všetci túžobne očakávali príchod Mikuláša, ktorý neprišiel sám, ale v spoločnosti krásneho anjela /našej kolegynky Viktórie Saučuk/ a nezbedného čertíka Bertíka/v podaní nášho milého kolegu Palina Šipoša.

Mikuláš /naša milá kolegynka Apolonka Mizerová/ mal nachystanú sladkú odmenu pre každého, či už pre detičky alebo pre seniorov. Odmenu si zaslúžil každý, kto pekne zarecitoval alebo zaspieval. Mikuláš, čert i anjelik sa tešili, že opäť svojou prítomnosťou veľkých i malých potešili.

Hohohohoooo, vidíme sa na budúci rok…2023

12.12.2022 FM LOGISTIC opäť zavítala do priestorov DD a DSS s cieľom potešiť i tieto Vianoce seniorov v Seredi darčekom, ktorý zahreje pri srdci každého z nich. Ďakujeme týmto všetkým zamestnancom našej spoločnosti, ktorí otvorili svoje srdce naplniť, či už jednotlivo, alebo teamovo krabičky od topánok maličkosťami, ktoré potešia osamelých seniorov. Krabičky sme krásne obalili do vianočného papiera, nech lahodia aj oku. A nás všetkých hreje pri srdci vďačnosť, že máme tak láskavých ľudí vo firme. ĎAKUJEME.

Bol tento obsah zaujímavý, užitočný?